Standaard behandelingen

Basis behandeling

Een basisgezichtsbehandeling inclusief reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en dag/nacht verzorging. Van te voren wordt er een huidanalyse gedaan zodat de producten aansluiten op de behoefte van de huid.

Duur behandeling: 45 minuten

Basis+ behandeling

Een basisgezichtsbehandeling inclusief reiniging, epileren of harsen wenkbrauwen, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en dag/nacht verzorging. Van te voren wordt er een huidanalyse gedaan zodat de producten aansluiten op de behoefte van de huid.

Duur behandeling: 60 minuten

Complete behandeling

Een basisgezichtsbehandeling inclusief reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren of harsen wenkbrauwen, gezicht en decolleté massage, masker en dag/nacht verzorging.
Van te voren wordt er een huidanalyse gedaan zodat de producten aansluiten op de behoefte van de huid.

Duur behandeling: 90 minuten

IK SKIN PERFECTION SPECIALS

Breid jouw behandeling uit met 1 van onderstaande specials en voorzie jouw huid in no time van maximaal resultaat.

Organic Gommage € 10,-
Intensieve dieptereiniging waarbij jouw huid wordt gestimuleerd en verdund. De oplossing voor de rijpere huid, de vale slecht doorbloede huid, bij pigmentverstoring en acnelittekens. Je ervaart een zijdezachte prachtig doorbloede huid.

Pumpkin Peeling € 10,-
Daadkrachtige, enzymatische peeling met een unieke combinatie van werkstoffen zorgt voor een sterke doorbloeding. Een boost voor jouw huid!

Destress Peel Off Mask € 15,-
Dankzij het huidherstellende vermogen en de kalmerende werking op de bloedcirculatie ziet jouw huid er na dit unieke masker uitgerust en zichtbaar verfrist uit en voelt jouw huid fluweelzacht aan.