Power Treatments

IK SKIN & Tiener PROGRAM

Onzuiverheden, Hydratatie

Een korte maar effectieve behandeling geschikt voor de jonge tienerhuid. Samen met het verwijderen van onzuiverheden en het hydrateren van de huid zal jouw huid er weer stralend uitzien. Deze behandeling is voor jongeren t/m 21 jaar oud.

Duur: 30 minuten 

IK SKIN & ACNE PROGRAM

Onzuiverheden, Acne of Acnelittekens

Met milde en effectieve zuren wordt er, afhankelijk van het type Acne, een doelgericht acneprogramma opgesteld. Hiermee wordt uw huid gereguleerd en zullen imperfecties verminderen. Ook voorzie ik jou van ondersteunende tips over voeding, lifestyle en thuisverzorging.

Acne behandelingen kunnen vergoed worden door de zorgverzekeraar. Check de mogelijkheden bij je zorgverzekeraar of bekijk deze site(s) voor meer informatie: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/acnetherapiehttps://www.anbos.nl/consument/schoonheidsspecialist/zorgverzekeraars

IK Skin & Acne Pumpkin Program 
(Geschikt voor actieve Acne)
IK Skin & Acne Organic Peel Program 
(Geschikt voor passieve Acne/ Acne littekens)

Duur: 45 minuten 

IK SKIN & REDNESS PROGRAM

Gevoelige, Geïrriteerde en/of Rode huid

Een mild en effectief behandelprogramma die jouw huid verlichting biedt bij gevoeligheden en roodheid. De reactiviteit van uw huid wordt verminderd. Een behandeling die jou ontspanning biedt en uw huid voorziet van ultiem comfort en verfrissing. Jouw huid wordt in balans gebracht met als doel een gezonde en sterke huid op te bouwen.

Duur: 60 minuten 

IK SKIN PERFECTION SPECIALS

Breid jouw behandeling uit met 1 van onderstaande specials en voorzie jouw huid in no time van maximaal resultaat.

Organic Gommage € 10,-
Intensieve dieptereiniging waarbij jouw huid wordt gestimuleerd en verdund. De oplossing voor de rijpere huid, de vale slecht doorbloede huid, bij pigmentverstoring en acnelittekens. Je ervaart een zijdezachte prachtig doorbloede huid.

Pumpkin Peeling € 10,-
Daadkrachtige, enzymatische peeling met een unieke combinatie van werkstoffen zorgt voor een sterke doorbloeding. Een boost voor jouw huid!

Destress Peel Off Mask € 15,-
Dankzij het huidherstellende vermogen en de kalmerende werking op de bloedcirculatie ziet jouw huid er na dit unieke masker uitgerust en zichtbaar verfrist uit en voelt jouw huid fluweelzacht aan.