gezichtsbehandelingen

Schoonheidssalon FACE2FACE biedt jou een compleet aanbod aan behandelingen en producten voor gezicht, lichaam en voeten. Ook voor de specialisatie acne, elektrisch ontharen en diverse losse behandelingen.

Producten

Ik werk o.a. met de producten van IK Skin Perfection voor huid verzorging en MIYOS Cosmetics en Malu Wilz voor de make-up. Een serie hoogwaardige natuurlijke producten en geschikt voor de gevoelige huid.

Woman is enjoying foot treatment.

Pedicure

Heb je voetproblemen of wil je een heerlijke verzorgende pedicure? Ik maak een voetanalyse en geef jou vakkundig advies. Verzorging en mooie lakken voor de teennagels. Gun jouw voeten wat ze verdienen.

Schoonheidssalon FACE2FACE - Drachten

Huidverbetering begint bij jezelf. Gun je huid elke paar weken dat beetje extra en zorg dagelijks goed voor je grootste orgaan, de huid.
 
Bij schoonheidssalon FACE2FACE sta jij als klant centraal. Je wordt ontvangen in een sfeervolle salon waar professionaliteit, kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning centraal staan. 
 

Door mijn 20 jaar werkervaring als schoonheidsspecialiste heb ik veel ervaring op het gebied van allerlei soorten behandelingen. Dankzij diverse bijscholingen blijf ik op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Schoonheidssalon FACE2FACE in Drachten biedt jou een compleet aanbod aan behandelingen en producten voor gezicht, lichaam en voeten. Je kunt terecht voor de specialisatie acne en elektrische ontharen maar ook voor losse behandelingen zoals epileren, verven en harsen.
 
De salon is aangesloten bij de branche organisatie ANBOS, deze staat voor kwaliteit en professionaliteit en staat ingeschreven bij ProCert, kwaliteitsregistratie voor de pedicure. Tevens beschik ik de aantekening Diabetische voet.  

“Ik heet jou van harte welkom in mijn schoonheidssalon”
~ Hieke Nijenhuis

Kennismakingsbehandeling

Kom kennismaken met mij en mijn producten aan de hand van deze behandeling. Normaal €139,05, nu voor maar €84,95 inclusief 3x voordeel!!

3x voordeel

Laatste nieuws