SERUM LAYERING

1 , 2 , 3 ... SERUM LAYERING ROUTINE

Daar waar men normaliter vaak gebruik maakte van één serum per Skincare Routine, zijn de serums van IK zo geformuleerd dat er meerdere serums tegelijkertijd ingezet kunnen worden binnen een routine. Het grote voordeel? Het creëren van een gezonde huid met pre- en probiotica én het aanpakken van huidwensen en/of huidproblemen kan tegelijkertijd, waardoor je sneller en doeltreffend huidresultaat bereikt! Het aanbrengen van meerdere lagen serums over elkaar noemen we ‘Serum Layering’

Wat houdt serum layering in?

Serum Layering wil zeggen dat er meerdere serums ingezet worden binnen één beautyroutine. Elk serum heeft zijn eigen specifieke werking, resultaat en voordelen.

De serums kunnen uiteraard afzonderlijk van elkaar gebruikt worden maar zijn ook, laag voor laag, over elkaar heen te gebruiken. Door de zeer geconcentreerde actieve ingrediënten van verschillende serums te combineren ontstaat er een ‘op maat’ serumsysteem. Hiermee wordt je beautyroutine naar een hoger level gebracht en wordt er nog specifieker ingespeeld op de specifieke behoeftes van de huid.

De meest ideale serumcombinaties zijn samengevoegd in de IK Serum Layering Kits.
Per huidindicatie/huidwens is een combinatie gemaakt van serums én actieve ingrediënten die elkaar fantastisch ondersteunen en versterken.

Voor doeltreffende resultaten bij huidproblemen en huidwensen in Serum Layering een geweldige toevoeging in je beautyroutine.

De voordelen van Serum Layering: