Correcting Serum Layering Routine

Correcting Serum Layering Routine voor de onzuivere huid

Serums kan je perfect combineren en dit leidt tot veel effectiever en sneller huidresultaat. Bij IK noemen we dat Serum Layering en wij maken het standaard onderdeel van onze dagelijkse skincare routine!

Heeft jouw huid last van donkere vlekjes, pigmentatie en een doffe uitstraling? Speciaal voor deze huid ontwikkelden we een krachtige serum combinatie die de verkleuringen en (hyper) pigmentatie van jouw huid laat verdwijnen. We vullen jouw daily Serum Layering Routine aan met passende reinigingsproducten en een 24 H crème die de behoefte van jouw huid vervult.

Voor extra gebruiksgemak voegden we een haarband toe. Altijd handig om je haren, tijdens je beautyritueel, uit je gezicht te houden!

Stap 1: Reinigen van je gezicht en het in balans brengen van huidmicrobioom

De basis voor een gezonde en stralende huid, is een schone huid. Door de dagelijkse reiniging brengen we de huid terug naar de natuurlijke basis en worden werkstoffen veel beter opgenomen. Je huid goed reinigen mag dus absoluut niet ontbreken in jouw dagelijkse skincare routine.

Gebruik hiervoor SILK+ of FOAM+. SILK+ is een milde reinigingsmelk, reinigingslotion en oogmake-up remover in één, die de natuurlijke pH-waarde van de huid herstelt en de huid weer in balans brengt. FOAM+ is een ultra zachte 3-in-1 gezichtsreiniger: een reiniger, lotion en regulerende wash in één, met een milde maar ook krachtige werking die de huid voedt met krachtige antioxidanten, de talgproductie van de huid herstelt en poriën verfijnt.

Dieptereiniging

Voor het perfecte onderhoud van je huid verwen je haar 1 tot 3 keer per week met een dieptereiniging. Onze favoriet is SCRUB+. Deze lysing, peeling en scrub in één verwijdert dode huidcellen en verbetert de teint en textuur maximaal. Alle hoogwaardige werkstoffen worden nu maximaal door de huid opgenomen. Met SCRUB+ optimaliseer je dus tegelijkertijd de effectiviteit van al je huidverzorgingsproducten. Na een SCRUB+ sessie krijgt je huid direct een stralende, gezonde look!

Stap 2: Serum Layering Routine

Serum combinatie bij pigmentatie en verkleuringen

Serums kan je perfect combineren en dit leidt in veel in veel gevallen tot veel effectiever en sneller huidresultaat. Bij IK noemen we dat Serum Layering en het betekent niets anders dan het ́laag je voor laag je ́ aanbrengen van verschillende serums afgestemd op jouw persoonlijke huidbehoefte. Heeft jouw huid last van hyperpigmentatie, donkere vlekjes en een doffe uitstraling? C GLOW+ is dan het ultiem vitaliserende wondermiddel voor jouw huid.

Combineer je met het intensief huidverbeterende GLYCOL ACID+ en het verhelderende BRIGHT LIGHT? Dan heb je echt
dé gouden combinatie voor jouw huidprobleem te pakken! Deze combi geeft jouw huid weer een energy boost en een frisse
teint waarbij overmatige pigmentvorming wordt verminderd. Serum layering is misschien wel de allerbelangrijkste stap in jouw
skincare routine, want met deze stap ga je namelijk écht kracht zetten om huidveroudering tegen te gaan.

Stap 3: Hydraterende en liftende oogcrème

Fijne lijntjes, donkere kringen, wallen of verlies van frisheid en stevigheid; vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken.
Toch kunnen we er wel wat aan doen. Voeg een oogcrème toe aan je skincare routine, het is belangrijk voor het behoud van
een frisse en stralende blik. De EYE+ is een hydraterende oogcontourcrème die extra zacht is voor de gevoelige huid rond de
ogen. Hello, stralende oogopslag!

Stap 4: Herstellende 24H gezichtscrème

Elke huid is anders en heeft een andere dag- en nachtcrème nodig. Het is essentieel om je huid dagelijks te voorzien van een crème. Onze 24H crèmes zijn afgestemd op de verschillende behoeftes van de huid. De RECOVER+ 24H crème is de oplossing voor de droge huid, die trekkerig aanvoelt, schilfertjes heeft en er rood uitziet. Deze crème voedt, herstelt, hydrateert en geeft onmiddellijk verlichting. Jouw gestreste, droge en geïrriteerde huid zal je dankbaar zijn voor het gebruik van deze crème!

Stap 5: Spf zonbescherming

Deze stap mag nooit ontbreken in je skincare routine, ook niet in de herfst of winter! Uv-straling is er namelijk altijd. Wist je dat 80% van huidveroudering komt door de zon? Een goede zonbescherming is daarom essentieel in je routine. De MINERAL SPF 50 is een minerale zonbescherming voor het gezicht. Deze luchtige fluïde is rijk aan natuurlijke antioxidanten. Voelt niet plakkerig, smeert fijn uit en laat geen witte waas achter.