IK SEIZOEN SPECIALS

Upgrade je gezichtsbehandeling met één van deze seizoen specials voor een optimaal resultaat!

SPECIAL 1: PEEL PROGRAM

Het IK Skin Perfection Peel System bestaat uit een uniek peelingsysteem. Door laag op laag te werken met een unieke combinatie van zuren, wordt een milde, intensieve of zeer intensieve peeling gecreëerd.

Het IK Skin Perfection Peel System is onderscheidend doordat de huid niet onnodig wordt  beschadigd. De intensiviteit wordt volledig afgestemd op de  wensen van de huid. Het Peel System is hierdoor heel toegankelijk en in te zetten bij verschillende indicaties, zelfs bij de gevoelige huid.  

De actieve werkstoffen dringen diep door in de huid en ze zijn in staat de huid te regenereren  en onregelmatigheden, veroudering en huidproblemen bij de bron aan te pakken. 

SPECIAL 2: MICROBIOTIC CELLULOSE MASK

Heb jij het nieuwe MICROBIOTIC CELLULOSE MASK al ontdekt? Het Cellulose masker, gedrenkt in een plantaardig serumextract helpt de huid die dof, gestresst, vermoeid of onrustig is, in slechts 15 minuten te kalmeren en te herstellen. Het geeft de huid een nieuwe energieboost!  De huid is zichtbaar stralender, dieper gehydrateerd en egaler. 

Resultaat

Draagt bij aan een gebalanceerd microbioom
Herstelt de gestreste en onrustige huid
Kalmeert de huid met roodheid
Geeft energie en verheldert een doffe , vermoeide huid
Zorgt voor optimale hydratatie
Verjongt de huid en maakt de huidglad
Verhoogt het comfort en laat de huid ultrazacht aanvoelen
Voorziet de huid van een natural glow

SPECIAL 3: BAMBOO DETOX MASK I.C.M. MATCHA

Wanneer je de huid diep wilt reinigen, is dit bruisende BAMBOO DETOX+ masker de oplossing! Het geactiveerde bamboehoutskool in dit gezichtsmasker trekt als een magneet vuil en bacteriën aan. De combinatie van Kaolin en vulkanische klei zorgt voor het verwijderen van onzuiverheden en afvalstoffen. Dit BAMBOO DETOX+ masker stimuleert de celvernieuwing en helpt poriën te verfijnen. Groene cosmeceuticals geven de doffe, vermoeide huid een intense energieboost en zorgen zo voor een zachte, frisse en gezonde uitstraling. Dit masker is geschikt voor alle huidtypen.

Resultaat

– Helpt onzuiverheden en afvalstoffen te verwijderen en zuivert de huid
– Bevat anti-bacteriële eigenschappen
– Verfijnt poriën en egaliseert
– Tonificeert
– Stimuleert de celvernieuwing