IK SEIZOEN SPECIALS

IK SEIZOEN SPECIALS - GEZICHTSBEHANDELING

Tijdens de Celebrate & Glow behandeling gebruiken we de vernieuwde FOAM+ voor een schuimende dieptereiniging en passen we de Serum Layering Routine afgestemd op huidbehoefte toe. Als special touch zetten we de C GLOW+ serum in. Deze Youthfull Vitamin Day Serum is een ultiem vitaliserende vitamineboost welke de huid voorziet van een golden glow. “Het wondermiddel” voor de huid dat de zichtbare tekenen van huidveroudering en vermoeidheid vermindert. C GLOW+ is rijk aan Curcuma en Vitamine C én bevat een mix aan AHA fruitextracten die de huid egaler en gladder maken, fijne lijntjes verminderen en de huidstructuur verfijnen. C GLOW+ zorgt voor een stevige en jeugdig uitziende huid en bevat een subtiele golden shimmer welke de huidteint verheldert en laat stralen. Het prachtige nieuwe MICROBIOTIC CELLULOSE MASK herstelt de beschermende, natuurlijke huidbarrière, werkt direct kalmerend en versterkt die mooie glow nog eens! Met deze unieke behandeling bied jij dé gouden combinatie voor een mooi, gezonde en stralende huid.
 
* Inclusief new MICROBIOTIC CELLULOSE MASK € 15,-
* Inclusief Celebrate Ball Blossoming Body € 13,90
 
Duur behandeling: 60 minuten
Prijs: € 94,95

Seizoen specials

SPECIAL 1: PEEL PROGRAM

Het IK Skin Perfection Peel System bestaat uit een uniek peelingsysteem. Door laag op laag te  werken met een unieke combinatie van zuren, wordt een milde, intensieve of zeer intensieve peeling gecreëerd.

Het IK Skin Perfection Peel System is onderscheidend doordat de huid niet onnodig wordt  beschadigd. De intensiviteit wordt volledig afgestemd op de  wensen van de huid. Het Peel System is hierdoor heel toegankelijk en in te zetten bij verschillende indicaties, zelfs bij de gevoelige huid. 

SPECIAL 2: MICROBIOTIC CELLULOSE MASK

Heb jij het nieuwe MICROBIOTIC CELLULOSE MASK al ontdekt? Het Cellulose masker, gedrenkt in een plantaardig serumextract helpt de huid die dof, gestresst, vermoeid of onrustig is, in slechts 15 minuten te kalmeren en te herstellen. Het geeft de huid een nieuwe energieboost!  De huid is zichtbaar stralender, dieper gehydrateerd en egaler. 

SPECIAL 3: BAMBOO DETOX MASK I.C.M. MATCHA

Wanneer je de huid diep wilt reinigen, is dit bruisende BAMBOO DETOX+ masker de oplossing! Het geactiveerde bamboehoutskool in dit gezichtsmasker trekt als een magneet vuil en bacteriën aan. De combinatie van Kaolin en vulkanische klei zorgt voor het verwijderen van onzuiverheden en afvalstoffen. Dit BAMBOO DETOX+ masker stimuleert de celvernieuwing en helpt poriën te verfijnen. Groene cosmeceuticals geven de doffe, vermoeide huid een intense energieboost en zorgen zo voor een zachte, frisse en gezonde uitstraling. Dit masker is geschikt voor alle huidtypen.